Magamról

 

Alig 8 éves voltam, amikor elvégeztem a gyermekagykontroll tanfolyamot, aminek a technikái rögtön működtek nekem, majd 15 évesen részt vettem a felnőtt képzésen és utána az ultra szemináriumon is, többször. Ennek már több, mint 25 éve, és a sikereim számai azóta is csak növekednek, néhányról a „További hétköznapi csodák agykontrollal” című könyvben olvashatsz. Agykontrollos technikákkal kapcsolatban rendszeresen kérnek tőlem tanácsokat. 2018-ban indítottam Sopronban az Ultra agykontroll klubot, ahol a tanultakat gyakoroljuk.

Végzettségemet tekintve mérnök doktor vagyok, szeretem a logikusan felépített dolgokat is, és ez a két eltérő égi és földi energia teszi kiegyensúlyozottá a világomat. Az egyetem mellett végeztem természetgyógyászati szakágakat is: Bioenergetikát, Akupresszúrát, Fülakupunktúrás addiktológiát, Kineziológiát, valamint párkapcsolati coach képzést is.

Kisgyerekkorom óta tisztán érzékelem a körülöttem lévő energiákat. Óvodás koromtól rendszeresen álmodom, betekintést nyerek a rejtett dolgokról. Az angyalkártyával 12 évvel ezelőtt találkoztam először. Egy kis lelki ráhangolódás után fel tudom venni a kapcsolatot saját vagy más ember lelki vezetőjével. Az üzenetet csatornaként közvetítem. A lelki vezetőkről bővebben a Dr. Michael Newton - Lelkünk útja című könyvekben olvashatsz. Sok év alatt több száz embernek közvetítettem már üzeneteket.

2012 -ben indítottam egy meditációs klubot, ahol a saját meditációimat olvasom fel a klubon résztvevőknek. Elkezdtem digitalizálni néhány saját, és más mesterektől származó meditációkat, melyeket youtube csatornámon hallgathatsz meg: Dr.Antalfi Eszter - Tündérterápia

Szerepeltem hivatalos rendezvényeken, egészségpiacokon, fesztiválokon. Klubokba vendégelőadóként kaptam meghívásokat. Rengeteg sikersztori van már mögöttünk. Én boldog vagyok, hogy segíthettem nekik és hogy hozzájárulhattam lelki fejlődésükhöz. Keress bizalommal.

 

Dr. Antalfi Eszter
lélekmérnök