Magamról

 

Kisgyerekkorom óta tisztán érzékelem a körülöttem lévő energiákat. Óvodás koromtól rendszeresen kapok üzeneteket álom formájában, vagy tiszta gondolati úton a körülöttem lévő világról. Ezekkel az információkkal terelgetnek engem az életutamon és én csatornaként tudok segíteni embertársaimon. Végzettségemet tekintve mérnök doktor vagyok, szeretem a logikusan felépített dolgokat is, és ez a két eltérő égi és földi energia teszi kiegyensúlyozottá a világomat. Az egyetem mellett végeztem természetgyógyászati szakágakat is: Bioenergetikát, Akupresszúrát, Fülakupunktúrás addiktológiát, Kineziológiát, valamint párkapcsolati coach képzést is.

Alig 8 éves voltam, amikor elvégeztem a gyermekagykontroll tanfolyamot, aminek a technikái rögtön működtek nekem, majd 15 évesen részt vettem a felnőtt képzésen és utána az ultra szemináriumon is, többször. Ennek már több, mint 25 éve, és a sikereim számai azóta is csak növekednek, néhányról a „További hétköznapi csodák agykontrollal” című könyvben olvashatsz. Agykontrollos technikákkal kapcsolatban rendszeresen kérnek tőlem tanácsokat.

Az angyalkártyával 10 évvel ezelőtt találkoztam először. Egy kis lelki ráhangolódás után felveszem a kapcsolatot a Lelki vezetőddel/Őrangyaloddal. Az üzenetet csatornaként közvetítem, de az információ Neked szól. A lelki vezetőkről bővebben a Dr. Michael Newton - Lelkünk útja című könyvekben olvashatsz. Sok év alatt több száz embernek közvetítettem már üzeneteket. Szerepeltem hivatalos rendezvényeken, egészségpiacokon, fesztiválokon. Klubokba vendégelőadóként kaptam meghívásokat. Rengeteg sikersztori van már mögöttünk. Én boldog vagyok, hogy segíthettem nekik és hogy hozzájárulhattam lelki fejlődésükhöz. Keress bizalommal.

 

Dr. Antalfi Eszter
lélekmérnök