Jön a baba nem csak agykontrollal

 

jonababaMegjelent első könyvem, Jön a baba nem csak agykontrollal címmel, amely már kapható a Libri és Líra könyvesboltokban. Amennyiben dedikált példányt szeretnél, kérlek írj emailt.

Ha kíváncsi vagy a könyv elejére: Beleolvasok

Oldalak száma: 146
Borító: puhatáblás, ragasztókötött
ISBN: 978-615-01-5175-5 

 

A könyvhöz tartozik három meditáció is, melyeket itt tudsz meghallgatni:

Találkozás a baba lelkével meditáció - https://www.youtube.com/watch?v=PhJ5tSrJPQU

Természetes fogantatás meditáció - https://www.youtube.com/watch?v=SUsIWXObAsI

Lombikbaba meditáció - https://www.youtube.com/watch?v=7I4ymhmGlcA&t=102s

  

 

A könyv megjelenése után, 2022 júliusában létrehoztam egy zárt facebook csoportot, ahova feltöltöttem azokat a képeket, amikről a könyvemben is írok. Ebbe a csoportba, te is feltöltheted saját pozitív megerősítéseidet, kérdezhetsz és kérhetsz segítséget is.

Csatlakozz hozzánk!

Facebook: Jön a baba nem csak agykontrollal

 

Alább pedig olvashatod a hátsó borító fülszövegét

Gyermekáldás. Te is erre vágysz?

Orvosról orvosra jársz, és senki nem tudja megmondani, miért nem esel teherbe? Kipróbáltál alternatív és orvosi kezeléseket, de a baba még várat magára? Talán már eleged van a procedúrákból, de a gyermekre továbbra is kétségbeesetten vágysz.

És nyitott vagy az agykontrollra, esetleg használod is? Ha esetleg még soha nem hallottál róla, vagy nem hiszel benne, akkor is olvasd el ezt a könyvet.

A Silva-féle agykontroll egy tudományosan megalapozott önfejlesztő módszer. Ma már kutatások bizonyítják, hogy a vizualizáció segít megteremteni életünkbe a vágyott célt, a rendszeres relaxáció pedig hozzájárul a stressz kezeléséhez, a feszültségek oldásához. Vedd elő a tanult technikákat, ismerj meg újakat.

A könyvben több mint húsz tippet és tanácsot találsz egy olyan szerző tollából, akinek elege lett a hangzatos, ám üres szólamokból. Élj egészségesen? Sportolj? Fogyj le? Dr. Antalfi Eszter módszere ennél konkrétabb és lényegre törőbb. Könyve pontosan leírt technikákat tartalmaz, valamint három egyszerű, vezetett meditációt az áldott állapot elérése érdekében.

Ez a könyv megmutatja, hogy te is megkaphatod, amire vágysz. Hamarosan te is a szíved alatt fogod hordani a gyermekedet!

Dr. Antalfi Eszter több mint huszonöt éve használja az agykontroll módszerét, amivel az évek alatt számtalan sikert ért el. 2012 óta sikeresen vezeti saját meditációs klubját, 2018-ban pedig elindította a soproni Agykontroll Ultra Klubot is.

Kisbabája nem jött karikacsapásra, aktív lelki munkára volt szükség, hogy ez megtörténjen. A könyvben leírt technikák segítségével fél év alatt állapotos lett. Könyvében leírja milyen konkrét gyakorlati lépéseket tett. Ha elolvasod, és alkalmazod azokat, kisbabádat hamarosan te is a karodban tarthatod.

www.antalfieszter.hu

 

”Köszönöm Eszternek, hogy megírta történetét, mert ezzel óriási segítséget nyújt a gyermekáldásra forrón vágyó, a fogamzással küzdő asszonyoknak. Az elmúlt harminckét évben nagyon sok párnak segített a Silva-féle agykontroll, hogy várva várt gyermekük megszülethessen. Az agykontroll nem varázslat, gondjaink hatékonyabb megoldásával életünket örömtelibbé teszi.”

Dr. Domján László
orvos és agykontrolloktató
www.agykontroll.hu