Angyalkártya

angyalkartyaSzeretettel várlak angyalkártya kommunikációra, ha úgy érzed segítségre, vagy plusz információra van szükséged egy élethelyzetedet illetően, ha bizonytalan vagy, esetleg egy döntéshelyzetbe kerültél.

Mi is az az angyalkártya?

Az angyalkártya segít betekintést nyerni a lélek, a tudatalatti rejtelmeibe. Segít megfogalmazni azt, amit belül érzel, de még nem tudatosodott benned. Kártyavetés előtt felveszem a kapcsolatot a Belső Vezetőddel/ Őrangyaloddal, és az ő üzeneteit közvetítem feléd. Én csak a csatorna vagyok, az információ neked szól. Az angyalkártya csak szeretetteljes lapokat tartalmaz, így nem kell félned, hogy valami „rossz” lap jön ki. Ha irányváltoztatásra van szükséged az életedben, azt is kedvesen, barátságosan közlik veled.

Szeretettel terelgetnek az utadon, tiszteletben tartva személyes döntéseidet, szabad akaratodat, választásodat.

Sok év tapasztalattal, rengeteg sikerrel, és több mint 20 pakli kártyával várom a hozzám forduló, életútjukat keresőket.

Fontos! Az angyalkártya nem helyettesíti a pszichológiai vagy a szakorvosi ellátást és ezt a kliens a bejelentkezéskor tudomásul veszi!

Néhány sikertörténet:

Magdi 49 éves, fogászati asszisztensként dolgozott. Egy ideje érezte, hogy váltania kellene munkahelyet, de nem volt biztos az érzéseiben. Az égiek megmutatták, hogy lenne lehetősége a váltásra, de jelenlegi helyén is várható előbbre lépés, a döntés az övé volt. Magdi pár héttel később kapott egy állásajánlatot, és amikor ez kiderült akkori munkahelyén, fizetésemelést ajánlottak neki. Ő úgy döntött, az újat választja. (Ez a példa is jól mutatja, hogy életünk eseményeit mi is irányítjuk.) Az eset óta eltelt 2 év, még mindig szereti új munkahelyét.

 

Adri 38 éves, boldogtalan párkapcsolatban élt. Volt egy másik férfi a közelében, aki tetszett neki, de az úr nem kezdeményezett, mivel értékrendjével ütközött, hogy foglalt hölggyel kezdjen ki. Mindkét férfira ránéztünk kártyával, ami megmutatta, hogy jelenlegi párjával álarcot húztak fel egymás felé, őszintétlen volt a kapcsolat, és a vonzalom kihűlt. Adri ezt megerősítette, hogy valóban így van, hosszú hónapok óta. Pár héttel később úgy döntött elköltözik, és ad esélyt magának és egy új szerelemnek.

 

Kati 59 éves, és nem tudott dönteni, melyik zarándokútra menjen el. Kettő lehetősége volt, de mind a kettő tetszett neki. Az égiek megmutatták, hogyha a későbbire megy, akkor egy meglepetés, egy „Varázslat” várja őt. Ezt az utat választotta. Az utolsó napon a zarándokok egy hosszú asztalnál ültek ebédnél. Katival szemben véletlenül az az írónő ült szemben, akinek a könyvét olvasta pár nappal az indulás előtt. Nagyon meglepődött, és meg is örült. Személyesen tudott tanácsokat kérni az írónőtől. A beszélgetés végére kiderült, hogy csupán két utcányira lakik Katitól az írónő.

 

Ági 32 éves, és párjával építkezik. Nagyon el volt keseredve, mert nem úgy alakultak a dolgok, ahogy ő azt elképzelte, eltervezte. Az égiek rávilágították, hogy jó úton van, minden alakul a maga módján, csak a szemléletén kell változtatnia. Itt egy belső átalakulásra, változásra volt szükség. Összeírtuk, hogy miért lehet már most is hálás, és elkezdte meglátni a dolgok jó oldalát. Teljesen más szemlélettel távozott, boldogan, kivirultan.