ÁSZF és adatkezelés

1.  A Szolgáltató által kezelt személyes adatok köre, azok tárolásának időtartama és továbbításának esetei

Ha könyvet szeretnél rendelni, meg kell adnod a megrendelőlapon a nevedet, számlázási címedet, vállalkozás esetén adószámodat is. Ha a szállítási címed más, akkor azt is elkérem. Ha angyalkártyázásra jelentkezel, elmenthetem telefonszámodat, amin visszahívlak, vagy amin keresztül folytatjuk az online angyalkártyázást. Ha számlát állítok ki, akkor az Online számlázó programba is bekerülnek adataid, és a kész számlát az emailcímedre küldöm el. Az adataidat nem továbbítom, nem adom át vagy el senkinek. A honlapomhoz nem vezetek statisztikai adatokat, nem kezelem, nem látom, nem foglalkozom vele. Ezeket a honlap tárhelye (törlésig) menti. Az adatkezelési elveim összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal, így különösen a következőkkel: 2011. évi CXII törvény, 1995. évi CXIX törvény, 2001. évi CVIII törvény és 2008. évi XLVIII törvény. Ha bármi gondod van a nálam tárolt adataiddal, írj nekem a pontos igényedet megfogalmazva és én 30 naptári napon belül intézkedek. Az adatokat a honlap törléséig, illetve amíg aktív a vállalkozás tárolom.

2. Adataid hozzájárulásának joga

Ha emailt, üzenetet, sms-t küldesz nekem, vagy vásárolsz nálam, ezzel adatokat közölsz felém, tehát csak akkor tedd meg mindezt, ha hozzájárulsz, hogy ezen adataidat lássam.

3. A Szolgáltató adatkezelésének szabályai

Megígérem, hogy nem adom ki az általad megadott információkat.

4. Az adatok védelme, adatkezelési felelős

A megrendelőlapon beírt adatokat az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. emailcímhez tartozó Google Drive tárolja. Ez a dokumentum „privát, csak én férhetek hozzá” beállításon van, így külső személy nem férhet hozzá. Ezeket az információkat csak és kizárólag saját laptopomon és telefonomon nyitom meg, külső, más számítógépeken nem. Számlaíráskor az adatok az Online számlázó programban tárolódnak. Az adatkezelési felelős én vagyok, Antalfi Eszter, lakcímem 9400 Sopron, Táncsics u.10. Ha kapcsolatba szeretnél lépni velem, ezt megteheted postai úton vagy emailben az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát..

5. A honlapon történő megrendelés

Ha könyvet rendelsz tőlem, lehetőséged van utalásos vagy utánvételes fizetésre. Utaláskor a könyv költségét és a szállítási postai díjat kell kifizetned. Ezt az OTP számlán vezetett Zsolt Mérnök Kft. –nél tudod megtenni. Számlaszám: 11737083-24679297. Utalásos fizetésnél lehetőséged van sima levélként rendelni, illetve ajánlottan is.

Meg tudod rendelni utánvéttel is a könyvet, ez esteben a könyv ára + postaköltség + utánvét díjat kell kifizetni. Utánvételes típusnál minden esetben ajánlott levélként adom fel a könyvet postára.

A csomagodat a pénz beérkezése után 24 órán belül összekészítem, és 2 munkanapon belül feladom, amit jellemzően egy héten belül megkapsz. A hétvégén és ünnepnapokon leadott rendeléseket a következő munkanapon készítem össze, és a szállítási címre postázom. Ha ilyet külön nem adtál meg, akkor a számlázási címre postázom. Ha dedikálást is kértél, akkor annak a nevére írom, ami a megrendelő lapon is szerepel. Könyvet visszavenni a kézhezvétel után 14 munkanapon belül áll módomban, abban az esetben ha nem kértél dedikálást és a könyv sértetlen állapotú. A könyv kifizetett árát utalom vissza ilyen esetben. A törvényi háttér: 45/2014 (II-26) kormányrendelet és 2001. évi CVIII.törvény („EKTV”). Az online vásárlással kapcsolatos panaszodat itt teheted meg: Online vitarendezés | Európai Bizottság (europa.eu)

6. Olvasási felhasználási feltételek

A honlap szövegezése és az angyalkártyás csomagok összeállítása saját szellemi tulajdonom, kérlek, ne használd fel saját vállalkozásodhoz.

Ha úgy érzed, hogy valami kimaradt az ÁSZF-ből, kérlek, jelezd felém a 4. pontban megjelölt elérhetőségek egyikén.

Köszönöm.

Antalfi Eszter