Gyakran ismételt kérdések

 

Hogyan Angyalkártyázom?

Angyalkártyázás előtt kérek védelmet, és kérem azt is, hogy tiszta csatorna lehessek számodra. Ezt csukott szemmel szoktam kérni. Néhány másodperc elteltével, pulzáló fényt és enyhe nyomást érzékelek a homlokom közepén, a harmadik szememnél. Ez után megkérem a vezetődet, hogy segítsen az információk adásában. Kártyázás közben szoktak jönni érzések, képek, bevillanások. Az angyalkártyázás végén megköszönöm a segítségüket és lezárom a folyamatot.

  

Mi az Angyalkártya célja?

A kártyák, illetve az információk célja a lélek gyógyulása. Segíthet tisztázni egy döntést, megismerni a lehetséges jövődet, megérteni a benned rejlő akadályokat, amelyek a boldogságod vagy a sikered útjában állnak.

 

Félnem kell attól, hogy rossz lap jön ki?

Nem. Az Angyalkártya szeretettel terelget, nincsenek a paklikban félelem alapú lapok, mint pl. szerencsétlenség vagy halál. Ha valaki nem a saját útját járja, az égiek javasolhatják az irányváltoztatást, azonban az Angyalkártya lényege, hogy segítsen megtalálni a lelki békédet.

 

Kérhetünk másról is információt?

Azokról az emberekről, akik közvetlen a környezetedben vannak (akár lelkileg, akár fizikálisan) igen. Ilyenek például a házastársak, szülők, gyermekek. Meglepő, hogy milyen pontosan jönnek ki az érzelmi lapok. Fényképre nálam nincs szükség, elég ha az illetőre gondolsz.

Olyan emberről is kérdezhetünk, aki tetszik neked, de nem jött még létre szorosabb kapcsolat. Megnézhetjük, hogy milyen érzései, gondolati vannak feléd.

  

Honnan tudom, hogy amit mondasz az igaz?

Ez egy nagyon izgalmas kérdés. Ha több helyen is jártál már, és eltérő tanácsokat kaptál, akkor könnyen összezavarodhatsz. Erre a kérdésre a válasz nagyon egyszerű. Belül érzed, hogy mi az igazság, mert a lelked jelez. Bízz benne!

  

Mit tehetek én a siker érdekében?

Szoktam mindenkinek ajánlani, hogy jegyzeteljen. Aki személyesen jár nálam, azoknak készítek elő papírt és tollat. Aki online szeretné  a beszélgetést, őket megkérem, hogy otthon készítsék elő a jegyzetfüzetüket. Sok és tömény információ szokott elhangozni, és célszerű egy-egy gondolatot, üzenetet lejegyzetelni. A szó elszáll az írás megmarad, így később is lehet elmélkedni az elhangzottakon. 

 

Hogy működik a telefonos és az online kártyázás?

Belföldön az időpont egyeztetése után én indítom a telefonhívást, ez nem kerül plusz költségedbe. Beszélhetünk online is, facebook videohívással vagy gmail meetinggel is. Az, hogy szeretnél -e közben látni vagy sem, teljes mértékben rád van bízva.

 

Kinek NEM ajánlom magam?

Annak, akik azt hiszik minden meg van írva és nem változtathatunk a jövőnkön. Azoknak sem akik szívesebben hívják a telefonos jósokat 500 forintos percdíjjal, és izzadva, stresszelve nézik az órájukat, nehogy sokat beszéljen a jós.