Gyakran ismételt kérdések

 

Mire jó az Angyalkártya?

Az Angyalkártya az őrangyaloddal (vagy más néven a szellemi vezetőddel) való kommunikáció eszköze. Válaszokat és útmutatást kaphatsz szerelmi életeddel, karriereddel, egészségeddel, családoddal és bármilyen kérdéseddel kapcsolatban, tiszteletben tartva szabad akaratodat.

 

Mi az Angyalkártya célja?

A kártyák célja a lélek gyógyítása. Segíthet tisztázni egy döntést, megismerni a (lehetséges) jövődet, megérteni a benned rejlő akadályokat, amelyek a boldogságod vagy a sikered útjában állnak.

 

Félnem kell attól, hogy rossz lap jön ki?

Az Angyalkártya szeretettel terelget, nincsenek a paklikban félelem alapú lapok, pl. szerencsétlenség vagy halál. Ha valaki nem a saját útját járja, az égiek javasolhatják az irányváltoztatást, azonban az Angyalkártya lényege, hogy segítsen békét találni a lélekben.

 

Kinek nem ajánlom magam?

Aki szívesebben hívja a telefonos jósokat 500 forintos percdíjjal, és izgulva nézi az óráját, nehogy sokat beszéljen a jós. Szerintem ez stresszt okoz a hívó félben, aki izgul a pénztárcája miatt, és ha lelkiismeretes, munkájára igényes a kártyarakó, akkor benne is.

 

Hogy működik a telefonos és az online kártyázás?

Belföldön az időpont egyeztetése után én indítom a hívást, ez nem kerül plusz költségbe.

 

Mit tehetek én a siker érdekében?

Szoktam mindenkinek ajánlani, hogy papírt, tollat készítsen elő. Sok és tömény információ szokott elhangozni, és célszerű egy-egy gondolatot, üzenetet lejegyzetelni. A szó elszáll az írás megmarad, és célszerű később elmélkedni az elhangzottakon.