Vezetett meditáció

A meditáció testi-lelki harmóniához vezet minket. Miközben elcsendesül fecsegő elménk, közelebb kerülünk lelkünk hangjához. Válaszokat kaphatunk magunkról.

Személyes konzultáció alkalmával a vezetett meditáció egyénre szabott, és célzottan a problémára keressük a választ. Kétféle típust különítek el kezelés során:

  • lelki vezetett meditáció (érzelmi okoknál, lelki eredetű problémáknál)
  • testi vezetett meditáció (ha a fizikai testben van elváltozás, betegség esetén)

A belső utazásnál keressük a változást előidéző okokat, hozzá kapcsolódó érzelmeket, személyeket. A szembesülés már önmagában egy elindulás a gyógyulás felé, és sok esetben érzelmi megnyilvánulások is a felszínre törhetnek.

Lelki utazás, Judit (32 éves) története:

Judit évek óta próbálkozik, hogy párkapcsolatot alakítson ki, de a férfiakkal, akikkel találkozik (akiket bevonzz) csak néhány hetes, esetleg pár hónapos kapcsolatig jut el. Elmondása alapján kiderült, hogy évekkel ezelőtt volt egy nagy szerelme, de lezárta. Beszélgetésünkkor kiderült, hogy az úriember azóta továbblépett, megnősült, és van két gyermeke.

Judit a vezetett meditáció során jött rá, hogy lelkileg ő még nem tudott továbblépni, és könnyes szemekkel tért vissza a meditációból, éber állapotba. A tudatos éne meggyőzte, hogy lezárta ezt a kapcsolatot, de a tudatalattija megmutatta, hogy még magának sem merte beismerni.

A meditáció segített rávilágítania, hogy le kell zárnia a múltat, hogy tovább tudjon lépni. Kértem, hogy a fizikális síkon is engedje el, a tőle kapott ajándékoktól váljon meg, és tisztítsa meg környezetét. Egy héttel később kaptam visszajelzést, hogy sikeresen megtette és hogy sokkal felszabadultabb, mint azelőtt volt.

 

Testi utazás, Niki (51 éves) története:

Niki nőgyógyászati problémákkal küzdött. A konzultáció alatt elmondta, hogy a volt férjével mennyire rossz a viszony, és hogy őszerinte emiatt alakult ki az elváltozás a szervezetében.

Meditatív utazást tettünk testében. Amikor visszatért, kiderült, hogy valójában édesanyja felé volt benne elfojtott harag. Pár napon belül találkozott vele személyesen is, és megerősítette, hogy amit Niki megtapasztalt a meditáció során, azok a történések igaznak bizonyultak.