Magamról

angyalszarnyak

Dr. Antalfi Eszter vagyok, végzettségemet tekintve mérnök doktor, természetgyógyász, akupresszőr, bioenergetikus, kineziológus és párkapcsolati coach.

Kisgyerekkorom óta tisztán érzékelem a körülöttem lévő energiákat, ugyanakkor szeretem a logikusan felépített dolgokat is, és ez a két eltérő tudományág teszi kiegyensúlyozottá a világomat.

Édesanyám a természetgyógyászatban dolgozik, amióta az eszemet tudom, és hálás vagyok, hogy ebben a szemléletmódban nőhettem fel. Alig 8 éves voltam, amikor először beíratott gyermekagykontroll tanfolyamra, aminek a technikái rögtön működtek nekem. Tinédzserként részt vettem a felnőtt képzésen és az ultra szemináriumon is többször. Ennek már több, mint 20 éve, és a sikereim számai azóta is csak növekednek.

Sikerélményeimről a „További hétköznapi csodák agykontrollal” című könyvben, ill. a 2011. júliusi Elixír magazinban is olvashatsz.

Az angyalkártyával egy reiki tanfolyamon találkoztam először, kb. 15 évvel ezelőtt. Ezt a szeretetteljes terelgetést nem éreztem addig semmilyen más „jóseszközben”. Mivel hozzám beszéltek a kártyák, ismerőseim közül egyre többen kérték, hogy rakjak nekik is. A meditációk tartása és klub ötlete erőteljes érzésként jött, mint derült égből a villámcsapás. A csatorna megnyílt bennem, az üzenet átmegy, és én átadom. Ez azóta is így van. Sok év telt el, és több száz emberrel dolgoztam együtt. Szerepeltem hivatalos rendezvényeken, egészségpiacokon, fesztiválokon. Klubokba vendégelőadóként kaptam meghívásokat. Több tucat sikersztori van már mögöttünk, én boldog vagyok, hogy segíthettem nekik és hogy ők is boldogok, remélem Neked is tudok.

Dr. Antalfi Eszter
lélekmérnök