Árak

SZEMÉLYES KONZULTÁCIÓ

10.000 Ft / alkalom

A konzultációs díjakat alkalomra adom meg, nem órában. Számomra fontos, hogy aki eljön hozzám, úgy érezze használható információt kap, és nem zárom le az ügyét egy óra után, csak azért mert letelt az idő. Minden kérdésre megtaláljuk közösen a megoldást, vagy minimum egy iránymutatást. Az időtartam egyéntől függő, az első alkalom átlagban 2-3 órát szokott igénybe venni.

ONLINE KONZULTÁCIÓ

10.000 Ft / alkalom

Online konzultáció esetén, átutalásos fizetési lehetőséget tudok felajánlani, mely előre fizetendő. Minden esetben számlát állítok ki, amit ajánlott levélként, postai úton küldök ki, 1-3 napon belül. Az időtartamra ugyanúgy vonatkozik minden, mint amit leírtam a személyes konzultációnál.

MEDITÁCIÓS KLUB

1.000 Ft / alkalom

A foglalkozásokat havonta egyszer tartom Sopron belvárosához közel, általában a hónap második péntekén. Minden esetben 19:00-tól kezdődnek és körülbelül másfél óráig tart.

Az időpont egyeztetésével a kliens tudomásul veszi, hogy az általam kínált tevékenységek nem helyettesítik az orvosi konzultációt, ez esetben ajánlom szakorvos felkeresését! Megértésüket köszönöm!

Dr. Antalfi Eszter
egyéni vállalkozó
(Adószám: 65963238-1-28)